fbpx

Login

Badeværelsesartikler

Badeværelsesartikler

Her kan I læse om Badeværelsesartikler, se kobling til verdensmål og besøge nogle af de leverandører og samarbejdspartnere, der tilbyder de bæredygtige produkter og løsninger indenfor området.

Vælger man de rigtige produkter, kan kroppen skånes for skadelige stoffer, samtidig med at man støtter op om, at produkterne er produceret langt mere bæredygtigt.

Det kan eksempelvis gøres ved at vælge produkter, der begrænser spild og affald, og hvor der er en ansvarlig holdning til emballage og plastik. Det kan også gøres ved at undersøge, om produkterne har et miljøfremmende formål, og om de er produceret socialt og etisk ansvarligt.

Allerede nu kan I gå igang med at træffe mere bæredygtige valg for jeres virksomhed. På denne side kan I læse mere om indsatsområdet og de leverandører, vi samarbejder med.

God fornøjelse.

Læs mere om...

Find emballage-leverandører med en grøn profil.

Affald & Genanvendelse

Find leverandører til bæredygtige kontorartikler.

Leverandører & Samarbejdspartnere

BADA

BADA – økologisk håndlavet dansk sæbe.

Mikrosæberi med fokus på gode råvarer, bæredygtighed og kærlighed til håndværket.

INDHOLD & BÆREDYGTIGHED
Sæberne indeholder 100 % naturlige ingredienser: Koldpresset økologisk rapsolie dyrket på Stevns, økologisk kokosolie, økologiske tørrede urter, naturlige æteriske olier og intet andet.

Kokosolien er certificeret af Ecocert, den dyrkes under bæredygtige og økologiske forhold på små familielandbrug på Filippinerne.

Emballagen er plastfri. Kassen er af 100 % genbrugsfibre og med Svanemærket tryksag.

BADA-sæberne nedbrydes let i naturen.

My Pure Way

MyPureWay  forhandler et udvalg af zero waste produkter inden for rengøring og personlig pleje. Vores formål er at bidrage aktivt til at reducere mængden af plastaffald, særligt dér hvor plastik er helt unødvendig.
 
Vi er stolte af at være Nordisk distributør af BioBaula økologiske, Ecocert certificerede rengørings- og vaskemidler i tab-form. Traditionelle rengøringsmidler indeholder op til 90% vand. BioBaula har i stedet samlet de aktive ingredienser i en koncentreret tab, der opløses i vand i en genanvendt beholder.
 
Det sparer både plastaffald, plads og CO2 under transport. Faktisk svarer en lastbil med BioBaula til 60 lastbiler med konventionelle rengøringsmidler i plastflasker.
 
Hos MyPureWay er emballagen naturligvis også 100% plastfri, og vi bruger udelukkende emballage, pap og papir, der er FSC-mærket.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

VoresBæredygtighed

Vi beretter om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​