fbpx

Login

BLIV MEDLEM

Boost jeres bæredygtige udvikling

Hvorfor blive medlem?

Virksomheder der bliver medlem hos os gør bæredygtighed til en naturlig og mere bevidst følgesvend i det daglige arbejde. Vi har gjort forarbejdet, så I sparer tid og ressourcer på at finde relevante idéer og kvalificerede B2B-løsninger, der kan være med til at skabe mere bæredygtig handling.

Hvad giver et medlemskab?

Over 50 B2B-leverandører, der leverer bæredygtige produkter og løsninger. Hele 16 indsatsområder, så I får overblik over, hvor I kan arbejde mere bæredygtigt. Kobling til FNs 17 verdensmål, så I kan se, hvordan I bidrager. Overblik over en række certificeringer og mærkninger indenfor bæredygtighed.

Hvad er effekten?

Bæredygtighed. I får boostet jeres bæredygtige udvikling. Og så får I muligheden for at starte en proces, der bliver selvforstærkende - hvor det ene valg om en mere bæredygtig løsning tager det andet. For det er handling, der skaber bæredygtighed. Kort og godt.

Medlemskab for 0,- kr.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

Vores bæredygtighed

Vores nyhedsbrev udkommer 2-3 gange om året. I nyhedsbrevet beretter vi om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​