fbpx

Login

Drikkevarer, Frugt & Snacks

Drikkevarer, Frugt & Snacks

Her kan I læse om hvorfor Drikkevarer, Frugt & Snacks er et indsatsområde, se kobling til verdensmål og besøge nogle af de leverandører og samarbejdspartnere, der tilbyder de bæredygtige produkter og løsninger indenfor området.

Hvis I byder jeres medarbejdere eller gæster på drikkevarer, frugt eller snacks er der helt sikkert et mere bæredygtigt alternativ.

Det betyder, at en ressource udnyttes på et niveau, hvor den kan forny sig selv. Det er vigtigt at tænke bæredygtigt, så vi ikke udtømmer jordens naturlige ressourcer, og så vi ikke belaster miljøet i produktionen af fødevarerne.

Allerede nu kan I gå igang med at træffe mere bæredygtige valg for jeres virksomhed. På denne side kan I læse mere om indsatsområdet og de leverandører, vi samarbejder med.

God fornøjelse.

Læs mere om...

Emballage & Engangsartikler

Find emballage-leverandører med en grøn profil.

Kontorartikler

Find leverandører til bæredygtige kontorartikler.

Leverandører & Samarbejdspartnere

Grønnere Vin

DoGrønnere vin er et ca 4 år gammelt vinfirma som kun importerer (DEMETER) Biodynamiske/Natur/Raw vine og kun fra Europa da vi mener at det ikke er nødvendigt at bruge en masse CO2 på at flytte vine fra forskellige kontinenter.

Der bliver fremstillet fantastisk vin i Europa også uden alt muligt skrammel tilsat som hverken vi eller vores planet har brug for.

Dokumentation: Grønnere Vin har dokumentation for, at alle deres leverandører er certificerede biodynamiske vinproducenter.

Husum Water

Husum Water er en af Europas førende producenter af naturlig mineralvand på flasker. Tapperiet i Husum har 4 kilder der ligger beskyttet i en naturpark og er forbundet via pipelines direkte til produktionen. 

Vi producerer flasker af 100 % Genbrugsplast, samt glas. Vi har CO2 neutrale produkter via samarbejder med Climate Partner. Alle vores flasker er tilmeldt Dansk Retur system, hvor 96% af PET flasker indsamles og genanvendes.  

Twisted Leaf

Twisted Leaf er verdens første producent af bæredygtige drikkevarer fremstillet af kaffeblade – et overset restprodukt som oftest brændes. Med det fantastiske ekstrakt på kaffeblade, kun tilsat få naturlige råvarer, er vi i stand til at brygge nogle helt unikke smagsvarianter der er fuld af smag og aroma, men samtidigt lav på sukker – kombinationer der egner sig perfekt til gaver, receptioner, stunder i solen og til mad. De er læskende, velsmagende og kommer med lav eller ingen alkohol – det er produkter som tapper ind i dagens trends og bevidste bæredygtige forbrugere.

Dokumentation: Twisted Leaf har lavet en intern kvalitativ undersøgelse, der viste, at de kaffebønder, virksomheden køber kaffeblade af, fordobler deres indtjening, hvilket resulterer i, at kaffebønderne kan tegne sundhedsforsikring, sikrer sig sekundær uddannelse og kan geninvestere midlerne i udviklingen af deres kaffefarm.

Derudover har Twisted Leaf også dokumentation for, at deres to lokale ansatte arbejder for biodiversitet, økologiske dyrkningsmetoder og vandopsamling.

 

BETTERBOX

Forkæl kontoret og boost energien med smagfulde bæredygtige kontorsnacks  og mødetreats fra BETTERBOX. Vælg mellem sunde kontorsnacks til at stille den søde eftermiddagssult eller mini treats perfekt til mødebordet.
BETTERBOX udvælger de lækreste økologiske og bæredygtige snacks fra ansvarlige producenter til dine medarbejdere eller mødedeltagere, så du ikke behøver bruge tid på det. Du får glade, engagerede og produktive medarbejdere, som kan bekæmpe eftermiddagens energidyk med nøje udvalgte økologiske treats, der både mætter den søde tand og giver energi.

Vidste du, at BETTERBOX også sender både FIRMAGAVER og VIRTUEL mødeforplejning direkte til hjemmekontoret. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Dokumentation: 
BETTERBOX har dokumentation for, at alle deres fødevareleverandører som minimum har én af følgende certificeringer: Økologisk (DK/EU), Soil Association, B-corp, Fair Trade, Vegan, Demeter.
BETTERBOX har også dokumentation for, at mange af deres leverandører bruger miljøvenlig emballage. Det kan eksempelvis være komposterbar, bionedbrydelig, plastfri og 100% genanvendelig emballage.
Derudover har virksomheden dokumentation for, at deres box-emballage er lavet på 70% genanvendeligt pap og deres tryksager er trykt på FSC certificeret papir. Deres grønne forsendelsespose er dokumenteret lavet på 85% sukkerrør. Ekstra fyld i kasserne er dokumenteret bio-fyld (DIN CERTCO) der er lavet på majs og er vandopløseligt og komposterbart.

SwapCup

SwapCup er det første komplekse genanvendelige koppesystem i Danmark, der forbinder bæredygtighed og bekvemmelighed. Vores hovedmål er at revolutionere den måde, folk drikker kaffe to-go på og slippe af med engangskopper en gang for alle.

De genanvendelige kopper er lavet af slidstærkt og genanvendeligt plastik og er designet til at modstå varm væske og kan sættes i opvaskemaskinen 1000 gange.

Hele konceptet inklusive distribution er komplekst, men det fungerer bekvemt for kaffebarer og slutkunder.

Retap

Retap har en mission om at minimere forbruget af engangsplastikflasker. Vi er overbeviste om, at den
mest miljøvenlige måde at drikke vand på er ved at fylde vand fra vandhanen på Retap’s genanvendelige
glas produkter. Ved at undgå engangsplastikflasker beskytter vi nemlig miljø og mennesker mod kemikalier
og mikro-plast.
 
Byd jeres virksomhed på bæredygtige Retap produkter som et led i jeres CSR-strategi og vis, at I
er med til at minimere plastikforureningen.
 
Dokumentation: Retap har dokumentation fra en uafhængig undersøgelse foretaget af Carbon Footprint Ltd, der viser, at man kan spare 17,9 kg CO2e hvert år ved at bruge en Retap flaske i stedet for at bruge en standard 0.5 L PET plastikflaske. Ved at genopfylde en Retap flaske ni gange, er miljøpåvirkningen lavere sammenlignet med at bruge en vandflaske af engangsplastik.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

VoresBæredygtighed

Vi beretter om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​