fbpx

VoresBæredygtighed er lukket

Marie Bergh Lødrup

Tomas Hemmer-Hansen

Vi er glade for at have arbejdet sammen med mange tilfredse kunder:

Aarhus Børnehøjskole
  Aarhus Børnehøjskole

  Thomas Rauff Krøyer, Forstander

  Hos Aarhus Børnehøjskole vil vi gerne arbejde med bæredygtighed, men det kan godt være svært at finde tid til det. VoresBæredygtighed har har sparet os for meget tid.

  Sparekassen Danmark
   Sparekassen Danmark

   Eva Falck Ørndrup, Chef for Productgovernance & ESG

   Tak til VoresBæredygtighed for inspiration til vores rejse ud i, at blive en mere bæredygtig virksomhed. Jeg er vild med deres forretningsfundament, fordi de bidrager med overskuelighed i forhold til konkrete bæredygtige valg i forsyningskæden.

   Riisfort A/S
    Riisfort A/S

    Heidi Thomsen Rasmussen, Marketingskoordinator

    For at gøre bæredygtighed til en størrelse, som bliver en naturlig og mere bevidst følgesvend i vores daglige arbejde, har vi valgt VoresBæredygtighed. Det har hjulpet os til at træffe bevidste valg – og gøre den bæredygtige tankegang til noget helt naturligt for os alle.

     Earth Lab

     John Row

     Marie hjalp os med at åbne nye døre og finde nye strategier til at implementere vores bæredygtighedsprojekt, EarthLab. Vi kan med glæde anbefale at tage en snak med Marie, når man bevæger sig ud i de nye ”grønne jungler

     Cabi
      Cabi

      Mette Bengaard, Seniorkonsulent

      Faktisk fokus på handling og plads til reflektioner om motivation og muligheder. Tak for brugbare indspark og præsentationen. Til alle der skal i gang – tjek VoresBæredygtighed ud - det er let at træffe kloge valg.

      Continuz
       Continuz

       Thomas Vestergaard, Ejer

       VoresBæredygtighed gør omstillingen til mere bæredygtighed både overskuelig og meget konkret. Jeg har fået relevante løsninger og masser af inspiration.

       Greenlight Aarhus
        Greenlight Aarhus

        Greenlight Aarhus

        Vi anbefaler varmt at få besøg af VoresBæredygtighed og deres GreenTalks! Super spændende

        Baby Dan A/S
         Baby Dan A/S

         Marianne P. Jensen, Product Development manager

         Der er meget at tage med sig hjem efter en eftermiddag med Marie. Vi glæder os til at afprøve nogen af de nye enkle metoder hjemme hos Baby Dan

         Erhvervsakademi Aarhus
          Erhvervsakademi Aarhus

          Susanne Muusmann, Chefkonsulent

          Så inspirerende at høre leverandørers fortællinger om deres arbejde frem mod mere bæredygtighed! Man kunne mærke det varme engagement. Og flot faciliteret

          Lindhardt & Steffensen
           Lindhardt & Steffensen

           Mette Haase, Advokat

           VoresBæredygtighed har givet os meget input til bæredygtige produkter og løsninger i forbindelse med implementering af en bæredygtighedsstrategi. De bedste anbefalinger herfra.

           Hobro Efterskole
            Hobro Efterskole

            Dan Cort, Bestyrelsesformand

            Så fint og kompetent . Det lykkedes Marie på relativ kort tid at sikre os en forståelse af begreberne og give os fælles sprog til vores videre arbejde i bestyrelsen - TAK