fbpx

Login

Kontorartikler

Kontorartikler

Her kan I læse om hvorfor Kontorartikler er et indsatsområde, se kobling til verdensmål og besøge nogle af de leverandører og samarbejdspartnere, der tilbyder de bæredygtige produkter og løsninger indenfor området.

Kontorartikler er en af de ting, som stort set alle virksomheder bruger, så samlet set er der et kæmpe potentiale for at gøre en forskel her.
Der er også gode muligheder for at købe kontorartikler i materialer, der ikke udpiner naturen, så I kan være med til at støtte op om et mere bæredygtigt liv på land.

Jamen, batter det noget at skifte kontorartikler ud? Ja, selvfølgelig batter det noget. Vi arbejder ud fra “mange bække små”-tænkningen, og her er kontorartiklerne jo faktisk en af de lette forandringer at lave. Så det er bare med at komme i gang.

Allerede nu kan I gå igang med at træffe mere bæredygtige valg for jeres virksomhed. På denne side kan I læse mere om indsatsområdet og de leverandører, vi samarbejder med.

God fornøjelse.

Læs mere om...

Badeværelsesartikler

Find leverandører til badeværelsesartikler med en grøn profil.

Kontorartikler

Find leverandører til bæredygtige kontorartikler.

Leverandører & Samarbejdspartnere

Grønt Kontor

Grøntkontor.dk er startet ud fra ønsket om at bidrage til en bæredygtig planet med ansvarlighed over for dens beboere. Vi vil gerne medvirke til, at uskønne, forurenende PVC-produkter o.l. produceret under tvivlsomme forhold erstattes med gedigne og vel-designede produkter, produceret af bæredygtige materialer med en høj grad af social ansvarlighed.

Vi lægger specielt vægt på, at vores produkter
  • i fremstillingsproces, materialer og transport belaster vores hårdt prøvede planet mindst muligt
  • produceres under anstændige og betryggende forhold med velbetalt arbejdskraft
  • er funktionelt og æstetisk vel-designede
  • prismæssigt så vidt muligt kan matche tilsvarende miljøbelastende produkter

Det helt ideelle produkt ville bestå af 100% bæredygtige materialer, produceret uden fossilt energiforbrug af 3. Verdens arbejdskraft med lønninger svarende til de europæiske, bragt til landet og videre ud til vores kunder med sol- eller vinddrevne transportmidler. Det produkt har vi desværre ikke lige kunnet finde 🙂. I den virkelige Verden er det nødvendigt at kompromisse en smule. Produkterne på grøntkontor.dk er udvalgt ud fra et pragmatisk princip om mest mulig bæredygtighed sammenlignet med traditionelle produkter. Læs mere om vores kriterier for produktbæredygtighed

Retap

Retap har en mission om at minimere forbruget af engangsplastikflasker. Vi er overbeviste om, at den
mest miljøvenlige måde at drikke vand på er ved at fylde vand fra vandhanen på Retap’s genanvendelige
glas produkter. Ved at undgå engangsplastikflasker beskytter vi nemlig miljø og mennesker mod kemikalier
og mikro-plast.
 
Byd jeres virksomhed på bæredygtige Retap produkter som et led i jeres CSR-strategi og vis, at I
er med til at minimere plastikforureningen.


Dokumentation:
Retap har dokumentation fra en uafhængig undersøgelse foretaget af Carbon Footprint Ltd, der viser, at man kan spare 17,9 kg CO2e hvert år ved at bruge en Retap flaske i stedet for at bruge en standard 0.5 L PET plastikflaske. Ved at genopfylde en Retap flaske ni gange, er miljøpåvirkningen lavere sammenlignet med at bruge en vandflaske af engangsplastik.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

VoresBæredygtighed

Vi beretter om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​