fbpx

Login

OM OS

Personerne bag

Vi er tre bæredygtighedsnørder med forkærlighed for iværksætteri.

Vi, Marie og Tomas, er desuden gift, og sammen har vi to børn. Vi bor syd for Århus i Malling i bofællesskabet Lysningen.

Marie Bergh Lødrup

Jeg har 15+ års erfaring som facilitator og projektleder og er specialist indenfor organisation & ledelse, udviklingsforløb og kreative processer.

Jeg er efteruddannet proceskonsulent og har gennem tiden arbejdet på mange niveauer i både det offentlige og det private, med foreninger og interesseorganisationer.

Jeg er drevet af formål og mening og har en procesorienteret tilgang, jeg blandt andet har anvendt i tidligere ansættelser som proceskonsulent i Region Midtjylland og projektleder på internationale projekter i BESTSELLER.

Til daglig arbejder jeg som Chefkonsulent på Erhvervsakademi Aarhus, hvor jeg samarbejder med store, mellemstore og små virksomheder om at udvikle og facilitere lederforløb, kurser og organisationsudvikling.

Ved siden af det driver jeg Voresbæredygtighed.dk og min egen virksomhed   www.uperfektproces.dk

Tomas Hemmer-Hansen

Jeg har 10 års erfaring indenfor bæredygtighed.

Jeg er i øjeblikket i gang med en Diplomuddannelse i Ledelse, hvor jeg  specialiserer mig i, hvordan man som virksomhed kan accelerere den bæredygtige omstilling.

Jeg har fra tidligere ansættelse arbejdet i syv år med social bæredygtighed som programleder og chef i Ungdommens Røde Kors.

Til daglig har jeg min egen virksomhed bæredygtig nu (baeredygtignu.dk), hvor jeg rådgiver virksomheder i bæredygtig omstilling.

Når jeg arbejder med bæredygtighed er jeg optaget af, hvordan vi kan kombinere den bæredygtige udvikling med en sund forretning.

Jeg elsker at rejse og opleve verden og har udgivet bogen Eventyrlige rejseberetninger fra en helt almindelig dansker.

Majken Svare

Studenterarbejder

Jeg har flere års erfaring som digital designer fra Aarhus Universitet, foruden 3 år som kunsthistoriker, og har derfor en stor faglighed omkring innovation og kreative processer.

Jeg er i øjeblikket i gang med mit speciale på Kandidatuddannelsen i Digital Design, hvor jeg specialiserer mig i bæredygtig dokumentation, herunder bæredygtige certificeringsordninger. 

Jeg er drevet af at designe med og til brugere, og har en procesorienteret tilgang som jeg blandt andet har anvendt i tidligere ansættelse som centerleder i SeierFitness A/S.

Når jeg arbejder med bæredygtighed er jeg optaget af, hvordan vi kan udvide en holistisk forståelsesramme og udbrede en højere faglighed omkring bæredygtighedsbegrebet. 

Til daglig bor og arbejder jeg fra Göteborg i Sverige, og jeg er overbevist om, at der er meget læring at hente på tværs af grænserne.

Hvorfor har vi lavet voresbæredygtighed.dk?

Når vi taler med virksomheder, hører vi ofte, at det er svært at komme i gang med den bæredygtige omstilling, fordi det på den ene side er svært at finde tiden til det. På den anden side er det svært at få de gode idéer, når man ikke ved, hvad man skal lede efter. Altså  hvad er egentlig mere bæredygtigt?

Hvis den bæredygtige omstilling skal lykkes, skal det være nemt og tilgængeligt at tilgå viden for virksomheder. Kort og godt.

Vores ambition er at accelerere den bæredygtige omstilling ved at stille en vidensportal til rådighed, der samler og giver overblik, så virksomheder kan skabe mere bæredygtig handling.

Afspil video

Hvad drømmer vi om?

Vi drømmer om at flere virksomheder kommer i gang med den bæredygtige omstilling og inspirerer andre til at følge efter.
Den kædereaktion er der brug for, hvis vi skal skabe en mere bæredygtig verden, hvor ressourcer bliver brugt mere fornuftigt og fordelt mere rimeligt.

Se video

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

Vores bæredygtighed

Vores nyhedsbrev udkommer 2-3 gange om året. I nyhedsbrevet beretter vi om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​