fbpx

Login

OM OS

Dem vi er

Vi hedder Marie og Tomas og er to iværksætternørder med forkærlighed for bæredygtighed.
Vi er desuden gift, og sammen har vi to børn. Vi bor syd for Aarhus.

Marie Bergh Lødrup

Direktør & Medstifter
Til daglig arbejder jeg i VoresBæredygtighed.

Jeg har 15 års erfaring som facilitator og organisationskonsulent. Jeg er specialiseret i udviklingsprocesser,  bæredygtig udvikling og ledelse.

Jeg er efteruddannet proceskonsulent og har gennem tiden arbejdet på mange niveauer i både det offentlige og det private, med foreninger og interesseorganisationer.

Jeg er drevet af formål og mening og har en netværksorienteret tilgang, jeg blandt andet har anvendt i tidligere ansættelser som konsulent i UKON, proceskonsulent i Region Midt, projektleder i BESTSELLER og proceskonsulent for Erhvervsakademi Aarhus.

Tomas Hemmer-Hansen

Medstifter af VoresBæredygtighed
Til daglig arbejder jeg som faglig projektleder af et ambitiøst projekt i Region Midt, der skal finde nye løsninger på affaldsproblematikken i Danmark – med særligt fokus på at udvikle den cirkulære økonomi

Jeg har 10 års erfaring indenfor bæredygtighed.
Jeg har fra tidligere ansættelse arbejdet i syv år med social bæredygtighed som programleder og chef i Ungdommens Røde Kors.

Historien bag VoresBæredygtighed

Vi hedder Tomas og Marie og er to iværksætternørder med forkærlighed for bæredygtighed.
Vi er gift, og har nu også slået os sammen om projektet VoresBæredygtighed.

Idéen til VoresBæredygtighed opstod i et sommerhus i påsken 2021. Vi læste og hørte mere og mere om, hvordan mange virksomheder bøvlede med at tænke bæredygtighed ind i  forretningen.
Samtidig kunne vi se, hvordan leverandører med grønne B2B-løsninger i stigende grad optrådte flere og flere steder på markedet. 

Så hvad skulle der mon til for at realisere intentionerne om grøn forretningsudvikling? Og hvad skulle der til for i højere grad at få de bæredygtige produkter og løsninger ud på markedet?

Det gik vi og grublede over langs Vesterhavet et par dage, og inden vi tog hjem fra påskeferien, var vi i gang med at udvikle VoresBæredygtighed.

I juni 2021 startede vi vores virksomhed, som i dag står på to ben – vores leverandørportal og vores ydelser indenfor facilitering.

Ambitionen er at gøre den grønne forretningsudvikling nemmere for virksomheder, skabe muligheder for B2B-samarbejde og derigennem accelerere den bæredygtige omstilling.  

Vores formål

Vores formål er, at gøre den grønne forretningsudvikling nemmere for virksomheder, skabe muligheder for B2B-samarbejde og derigennem accelerere den bæredygtige omstilling.  

0 +

Leverandører

0 +

Indsatsområder

0 +

Samarbejdsmuligheder

Presse

SMV Danmark

Det skal være nemmere for virksomheder at købe bæredygtigt ind

Jyllandsposten

Start-up giver virksomheder et værktøj til at navigere i junglen af bæredygtighed

Greenlight Aarhus

Bæredygtighed skal ikke være komplekst

EGN Netværk

Cirkulære samarbejder skal sikre bæredygtige relationer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

VoresBæredygtighed

Vi beretter om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​