fbpx

Login

OM OS

Personerne bag

Vi hedder Marie og Tomas og er to iværksætternørder med forkærlighed for bæredygtighed.
Vi er desuden gift, og sammen har vi to børn. Vi bor syd for Århus i Malling i bofællesskabet Lysningen.

Marie Bergh Lødrup

Jeg har 15 års erfaring som organisationskonsulent med speciale indenfor facilitering, kreative processer, bæredygtig udvikling og ledelse.

Jeg er efteruddannet proceskonsulent og har gennem tiden arbejdet på mange niveauer i både det offentlige og det private, med foreninger og interesseorganisationer.

Jeg er drevet af formål og mening og har en proces- og netværksorienteret tilgang, jeg blandt andet har anvendt i tidligere ansættelser som proceskonsulent i Region Midtjylland, projektleder i BESTSELLER og proceskonsulent for Erhvervsakademi Aarhus.

Tomas Hemmer-Hansen

Jeg har 10 års erfaring indenfor bæredygtighed.

Jeg har fra tidligere ansættelse arbejdet i syv år med social bæredygtighed som programleder og chef i Ungdommens Røde Kors.

Til daglig arbejder jeg som faglig projektleder af et ambitiøst projekt i Region Midt, der skal finde nye løsninger på affaldsproblematikken i Danmark – med særligt fokus på at udvikle den cirkulære økonomi

Jeg elsker at rejse og opleve verden og har udgivet bogen Eventyrlige rejseberetninger fra en helt almindelig dansker.

Historien bag Voresbæredygtighed.dk

Vi hedder Tomas og Marie og er to iværksætternørder med forkærlighed for bæredygtighed.
Vi er gift, og har nu også slået os sammen om projektet VoresBæredygtighed.

Idéen til portalen Voresbæredygtighed.dk opstod i et sommerhus i påsken 2021. Vi læste og hørte mere og mere om, hvordan mange virksomheder bøvlede med at tænke bæredygtighed ind i  forretningen.
Samtidig kunne vi se, hvordan leverandører med bæredygtige produkter i stigende grad optrådte flere og flere steder på markedet. 

Så hvad skulle der mon til for at gøre det nemmere at realisere intentionerne om mere bæredygtighed? Og hvad skulle der til for i højere grad at få de bæredygtige produkter og løsninger ud på markedet?

Det gik vi og grublede over langs Vesterhavet et par dage, og inden vi tog hjem fra påskeferien, var vi i gang med at udvikle VoresBæredygtighed.

I juni 2021 lancerede vi portalen Voresbæredygtighed.dk.

Ambitionen er at få virksomheder til at samarbejde eller opdage muligheder for samarbejde. Værdiskabelsen skal være, at der rent faktisk sker noget. At inspiration fører til muligheder og beslutninger, der kan realiseres.  

Vores mission

Vores mission er, at gøre det nemmere for virksomheder at skabe mere bæredygtighed gennem handling. 

0 +

Leverandører

0 +

Indsatsområder

0 +

Samarbejdsmuligheder

Presse

SMV Danmark

Det skal være nemmere for virksomheder at købe bæredygtigt ind

Jyllandsposten

Start-up giver virksomheder et værktøj til at navigere i junglen af bæredygtighed

Greenlight Aarhus

Bæredygtighed skal ikke være komplekst

EGN Netværk

Cirkulære samarbejder skal sikre bæredygtige relationer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

Vores bæredygtighed

Vores nyhedsbrev udkommer 2-3 gange om året. I nyhedsbrevet beretter vi om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​