fbpx

Om os

Personerne bag

Vi er to bæredygtighedsnørder med forkærlighed for iværksætteri.

Vi er desuden gift, og sammen har vi to børn. Vi bor syd for Århus i Malling i bofællesskabet Lysningen.

Marie Bergh Lødrup

Jeg har 15+ års erfaring som facilitator og projektleder og er specialist indenfor organisation & ledelse, udviklingsforløb og kreative processer.

Jeg er efteruddannet proceskonsulent og har gennem tiden arbejdet på mange niveauer i både det offentlige og det private, med foreninger og interesseorganisationer.

Jeg er drevet af formål og mening og har en procesorienteret tilgang, jeg blandt andet har anvendt i tidligere ansættelser som proceskonsulent i Region Midtjylland og projektleder på internationale projekter i BESTSELLER.

Til daglig arbejder jeg som Chefkonsulent på Erhvervsakademi Aarhus, hvor jeg samarbejder med store, mellemstore og små virksomheder om at udvikle og facilitere lederforløb, kurser og organisationsudvikling.

Ved siden af det driver jeg Voresbæredygtighed.dk og min egen virksomhed   www.uperfektproces.dk

Tomas Hemmer-Hansen

Jeg har 10 års erfaring indenfor bæredygtighed.

Jeg er i øjeblikket i gang med en Diplomuddannelse i Ledelse, hvor jeg  specialiserer mig i, hvordan man som virksomhed kan accelerere den bæredygtige omstilling.

Jeg har fra tidligere ansættelse arbejdet i syv år med social bæredygtighed som programleder og chef i Ungdommens Røde Kors.

Til daglig har jeg min egen virksomhed bæredygtig nu (baeredygtignu.dk), hvor jeg rådgiver virksomheder i bæredygtig omstilling.

Når jeg arbejder med bæredygtighed er jeg optaget af, hvordan vi kan kombinere den bæredygtige udvikling med en sund forretning.

Jeg elsker at rejse og opleve verden og har udgivet bogen Eventyrlige rejseberetninger fra en helt almindelig dansker.

Hvorfor har vi lavet voresbæredygtighed.dk?

Når vi taler med virksomheder, hører vi ofte, at det er svært at komme i gang med den bæredygtige omstilling, fordi det på den ene side er svært at finde tiden til det. På den anden side er det svært at få de gode idéer, når man ikke ved, hvad man skal lede efter. Altså  hvad er egentlig mere bæredygtigt?

Hvis den bæredygtige omstilling skal lykkes, skal viden, erfaring og overskuelige handlemuligheder være samlet, så det er tilgængeligt og nemt at tilgå for virksomheder. Kort og godt.

Derfor har vi udviklet Voresbæredygtighed.dk

Vi giver indsigt, skaber overblik og formidler direkte adgang til de bæredygtige B2B-løsninger. På den måde sparer jeres virksomhed tid og ressourcer på at indsamle viden og på at finde ud af, hvordan I kommer i gang med den bæredygtige omstilling.

Vi gør processen lettere

Vi har lavet Voresbæredygtighed.dk for at lette processen hos de mange virksomheder, der gerne vil i gang med den bæredygtige omstilling, men bare ikke ved hvordan.

Handling skaber bæredygtighed

Bæredygtighed er meget praktisk og derfor gælder det om at starte med nogle ting, der er relativt lette at forandre. Og så derfra lade erfaringer og nysgerrighed være driveren..

Vores håb er...

...at de virksomheder, der bliver medlem af Voresbæredygtighed.dk, starter en proces, der bliver selvforstærkende - hvor det ene valg om en mere bæredygtig løsning tager det andet.

Medarbejder-engagement

Vi håber (og tror på) at medarbejderne i virksomhederne får interesse for selv at engagere sig i, hvordan netop deres virksomhed kan bidrage til en mere bæredygtig verden.

Afspil video

Hvad drømmer vi om?

Vi drømmer om at flere virksomheder kommer i gang med den bæredygtige omstilling og inspirerer andre til at følge efter.
Den kædereaktion er der brug for, hvis vi skal skabe en mere bæredygtig verden, hvor ressourcer bliver brugt mere fornuftigt og fordelt mere rimeligt.

Se video

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

Vores bæredygtighed

Vores nyhedsbrev udkommer 2-3 gange om året. I nyhedsbrevet beretter vi om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​