fbpx

Login

Personalearrangementer

Personalearrangementer

Her kan I læse om hvorfor Personalearrangementer er et indsatsområde, se kobling til verdensmål og besøge nogle af de leverandører og samarbejdspartnere, der tilbyder de bæredygtige produkter og løsninger indenfor området.

En af de rigtig gode måder at engagere jeres medarbejdere er, at de selv får lov at handle og mærke følelsen af at gøre en forskel.

De fleste virksomheder bruger tid på teambuilding og sociale arrangementer. Her er det oplagt at tænke bæredygtighed ind som et tema for en dag. Det er et fælles anliggende og noget langt de fleste finder mening i sammen og hver for sig. Det giver også stof til eftertanke, noget at snakke om og potentielle perspektiver på egen virksomhed.

Allerede nu kan I gå igang med at træffe mere bæredygtige valg for jeres virksomhed. På denne side kan I læse mere om indsatsområdet og de leverandører, vi samarbejder med.

God fornøjelse.

Læs mere om...

Emballage & Engangsartikler

Find emballage-leverandører med en grøn profil.

Kontorartikler

Find leverandører til bæredygtige kontorartikler.

Leverandører & Samarbejdspartnere

Råt&Godt

Råt&Godt er en socialansvarlig og bæredygtig virksomhed, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer ud over ledighed i beskæftigelse. Råt&Godt producerer speciallavede møbler og interiør af rest- og genbrugsmaterialer. Materialerne kommer blandt andet fra renoveringsprojekter i lokalområdet, og de kan også købes rå til egne byggeprojekter i Råt&Godt – Materialebank. De unge i Råt&Godts beskæftigelsestilbud er med i alle processer fra nænsom nedbrydning af materialer til produktion og salg af vores produkter.

Råt&Godt ønsker at hjælpe andre godt i gang med at bidrage til den bæredygtige udvikling. Derfor tilbyder vi rådgivning inden for bæredygtig forretningsudvikling samt støtte til fundraising af sociale og bæredygtige projekter. Sammen spiller vi hinanden gode.

Råt&Godt holder til i gamle togremise og -værkstedslokaler centralt i Aalborg. De rå lokaler emmer af historie og indbyder til kreativitet. Her arrangerer vi events og tilbyder lokaleudlejning til arrangementer, hvor rammerne skal være lidt udover det sædvanlige. Vi ses for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Race for Oceans

Race for Oceans Foundation er en almennyttig forening med base i Løkken. Vores formål er at sætte fokus på Verdensmål 14, livet i havet – herunder den stigende plastikforurening. På unik vis skaber vi synergi mellem sport og vidensdeling i forbindelse med strandrensninger. Vi ønsker at kunne inkludere alle i vores aktiviteter. 
 
Foreningens vision er, at Race for Oceans Stafetten skal blive en af de mest bæredygtige events i verden og bygges på stærke partnerskaber med virksomheder og organisationer, som arbejder for Verdensmålene.
 
I 2019 afholdte vi den første Race for Oceans Stafet – et 10 dages sportsevent fra Sylt til Skagen med en rute på 456 km. Det samme gjorde vi i august 2020, hvorefter vi i september modtog Verdensmålsprisen i kategorien “Ildsjæle”. I 2021 er Race for Oceans konceptet blevet bredt ud til 40 lokationer på 6 kontinenter, og i 2022 bliver Race for Oceans Stafetten skaleret til også at bevæge sig til østkysten.
 
Har I et personalearrangement eller en virksomhedsdag, så kontakt Race for Oceans Foundation og hør om mulighederne for et samarbejde omkring meningsfulde aktiviteter langs de danske kyster.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

Vores bæredygtighed

Vores nyhedsbrev udkommer 2-3 gange om året. I nyhedsbrevet beretter vi om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​