fbpx

Login

Personaleaktiviteter

Personaleaktiviteter

Her kan I læse om hvorfor Personaleaktiviteter er et indsatsområde, se kobling til verdensmål og besøge nogle af de leverandører og samarbejdspartnere, der tilbyder de bæredygtige produkter og løsninger indenfor området.

En af de rigtig gode måder at engagere jeres medarbejdere på er, når de selv får lov at handle og mærke følelsen af at gøre en forskel.

Bæredygtighed er et fælles anliggende og noget langt de fleste finder mening i sammen og hver for sig. Det giver stof til eftertanke, noget at snakke om og inspirerer.

Allerede nu kan I gå igang med at træffe mere bæredygtige valg for jeres virksomhed. På denne side kan I læse mere om indsatsområdet og de leverandører, vi samarbejder med.

God fornøjelse.

Læs mere om...

Emballage & Engangsartikler

Find emballage-leverandører med en grøn profil.

Kontorartikler

Find leverandører til bæredygtige kontorartikler.

Leverandører & Samarbejdspartnere

Råt&Godt

Råt&Godt er en socialansvarlig og bæredygtig virksomhed, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer ud over ledighed i beskæftigelse. Råt&Godt producerer speciallavede møbler og interiør af rest- og genbrugsmaterialer. Materialerne kommer blandt andet fra renoveringsprojekter i lokalområdet, og de kan også købes rå til egne byggeprojekter i Råt&Godt – Materialebank. De unge i Råt&Godts beskæftigelsestilbud er med i alle processer fra nænsom nedbrydning af materialer til produktion og salg af vores produkter.

Råt&Godt ønsker at hjælpe andre godt i gang med at bidrage til den bæredygtige udvikling. Derfor tilbyder vi rådgivning inden for bæredygtig forretningsudvikling samt støtte til fundraising af sociale og bæredygtige projekter. Sammen spiller vi hinanden gode.

Råt&Godt holder til i gamle togremise og -værkstedslokaler centralt i Aalborg. De rå lokaler emmer af historie og indbyder til kreativitet. Her arrangerer vi events og tilbyder lokaleudlejning til arrangementer, hvor rammerne skal være lidt udover det sædvanlige. Vi ses for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Race for Oceans

Race for Oceans Foundation er en almennyttig forening med base i Løkken. Vores formål er at sætte fokus på Verdensmål 14, livet i havet – herunder den stigende plastikforurening. På unik vis skaber vi synergi mellem sport og vidensdeling i forbindelse med strandrensninger. Vi ønsker at kunne inkludere alle i vores aktiviteter. 
 
Foreningens vision er, at Race for Oceans Stafetten skal blive en af de mest bæredygtige events i verden og bygges på stærke partnerskaber med virksomheder og organisationer, som arbejder for Verdensmålene.
 
I 2019 afholdte vi den første Race for Oceans Stafet – et 10 dages sportsevent fra Sylt til Skagen med en rute på 456 km. Det samme gjorde vi i august 2020, hvorefter vi i september modtog Verdensmålsprisen i kategorien “Ildsjæle”. I 2021 er Race for Oceans konceptet blevet bredt ud til 40 lokationer på 6 kontinenter, og i 2022 bliver Race for Oceans Stafetten skaleret til også at bevæge sig til østkysten.
 
Har I et personalearrangement eller en virksomhedsdag, så kontakt Race for Oceans Foundation og hør om mulighederne for et samarbejde omkring meningsfulde aktiviteter langs de danske kyster.

Peters Gartneri

Peters Gartneri er en del af Mariendal Væksthus, hvor der laves Jord til Bord arrangementer.

Vil jeres virksomhed gerne ud i naturen og være et sted, der har fokus på klima, regenerativ dyrkning af fødevarer og biodiversitet?

​Ønsker I at kombinere jeres faglige arrangement med fysiske aktiviteter, hvor I kommer med i markerne, hører om afgrøder og regenerativ dyrkning, smager på de vildeste krydderurter, høster og laver mad sammen?

 Så er Jord til Bord måske noget for jer.

Peters Gartneri og Væksthuset ligger naturskønt i Mariendal Havbakker 12 km syd for Aarhus, tæt på skov og strand og den smukke Mariendal Gård, der tidligere var en del af Vilhelmsborg Gods.

WeUse

WeUse er en cirkulær platform (app), som styrker en virksomheds sociale sammenhold blandt medarbejderne ved at give medarbejderne mulighed for at låne og leje deres private ejendele til hinanden. Alt fra en boremaskine til brætspil, hvilket resulterer i et stærkere fællesskab på tværs af afdelinger, styrker trivslen og medarbejdertilfredsheden. Det er alt sammen med til at fastholde medarbejdere i virksomheden og skaber en mere bæredygtig virksomhedskultur.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

VoresBæredygtighed

Vi beretter om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​