fbpx

Login

Reklameartikler & Firmagaver

Reklameartikler & Firmagaver

Her kan I læse om hvorfor Reklameartikler & Firmagaver er et indsatsområde, se kobling til verdensmål og besøge nogle af de leverandører og samarbejdspartnere, der tilbyder de bæredygtige produkter og løsninger indenfor området.

Reklameartikler og Firmagaver siger meget om jer som virksomhed. Så hvorfor ikke vælge noget, der er lavet indenfor ordentlige etiske rammer. 

Med fokus på bæredygtighed kan I få jeres virksomheds værdier og budskaber ud over rampen og samtidig påvirke andre virksomheder til at vælge mere bæredygtigt i deres valg af reklameartikler og firmagaver.

Allerede nu kan I gå igang med at træffe mere bæredygtige valg for jeres virksomhed. På denne side kan I læse mere om indsatsområdet og de leverandører, vi samarbejder med.

God fornøjelse.

Læs mere om...

Emballage & Engangsartikler

Find emballage-leverandører med en grøn profil.

Kontorartikler

Find leverandører til bæredygtige kontorartikler.

Leverandører & Samarbejdspartnere

Råt&Godt

Råt&Godt er en socialansvarlig og bæredygtig virksomhed, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer ud over ledighed i beskæftigelse. Råt&Godt producerer speciallavede møbler og interiør af rest- og genbrugsmaterialer. Materialerne kommer blandt andet fra renoveringsprojekter i lokalområdet, og de kan også købes rå til egne byggeprojekter i Råt&Godt – Materialebank. De unge i Råt&Godts beskæftigelsestilbud er med i alle processer fra nænsom nedbrydning af materialer til produktion og salg af vores produkter.

Råt&Godt ønsker at hjælpe andre godt i gang med at bidrage til den bæredygtige udvikling. Derfor tilbyder vi rådgivning inden for bæredygtig forretningsudvikling samt støtte til fundraising af sociale og bæredygtige projekter. Sammen spiller vi hinanden gode.

Råt&Godt holder til i de gamle togremise og -værkstedslokaler centralt i Aalborg. De rå lokaler emmer af historie og indbyder til kreativitet. Her arrangerer vi events og tilbyder lokaleudlejning til arrangementer, hvor rammerne skal være lidt udover det sædvanlige. Vi ses for enden af Hjulmagervej – i hjertet af Aalborg.

Right On

Right On – Firmagaver med fokus på miljø og bæredygtighed
 

Som de første og eneste i hele firmagave-branchen sætter vi en ny og markant grønnere retning ved udelukkende at tilbyde firmagaver med fokus på miljø og bæredygtighed!

Vi VIL gå forrest, og hele tiden tage nye skridt der sikrer, at de gaver vi tilbyder, er så bæredygtige som muligt. Transparens, grundighed og ærlig snak er vigtige parametre for os, hvis vi skal indgå som en pålidelig og troværdig leverandør af firmagaver, der rent faktisk gør en forskel.

Med et aktivt fravalg af alle konventionelle produkter, kan vi have fuld fokus på bæredygtighed, og alle de fordele og muligheder der følger med. For os handler det ganske enkelt om at vise, at man som virksomhed ikke vælger noget fra ved at købe bæredygtigt, men tværtimod vælger en hel masse TIL.

Casju

Cashewnøddens frugt skal ikke gå til spilde
I dag spiser vi alle sammen cashewnødder, men ved vi egentligt hvor disse nødder kommer fra?

Nødden vokser på en frugt som oftest går til spilde.
Mere end halvdelen af alle de cashewnødder vi spiser på verdensplan er produceret af Afrikanske småbønder.

Vores mission er at øge værdien af småbøndernes cashew-landbrug ved merindkomst til småbonden, skabe lokale jobs ved lokal forarbejdning og mindske spild af fødevare.

Casju redder frugten og bruger den til at producere plantebaserede karameller.

Cashew-frugten høstes i sæson hos vores lokale partnere i hhv. Tanzania og Ghana. Her har vi allerede reddet mere en 1 ton cashew frugt.

Frugten bearbejdes og pakkes og sendes til Skovlunde hvor vi producerer vores Casju Karameller.

Evighedsblomster

Et bæredygtigt og kvalistetsbevidst univers.

Evighedsblomsters mission er at skabe et bæredygtigt og kvalitetsbevidst alternativ til traditionelle friske blomster. Et alternativ der er med til at mindske klimabelastningen samt skabe unikke og smukke blomsterkreationer der holder evigt. 

Blomsterne kan genanvendes eller gemmes væk til senere genanvendelse, hvis man trænger til fornyelse ind i mellem.

Grønnere Vin

Grønnere vin er et ca 4 år gammelt vinfirma som kun importerer (DEMETER) Biodynamiske/Natur/Raw vine og kun fra Europa da vi mener at det ikke er nødvendigt at bruge en masse CO2 på at flytte vine fra forskellige kontinenter.

Der bliver fremstillet fantastisk vin i Europa også uden alt muligt skrammel tilsat som hverken vi eller vores planet har brug for.

Dokumentation: Grønnere Vin har dokumentation for, at alle deres leverandører er certificerede biodynamiske vinproducenter.

Combi-Therm Consumer

Combi-Therm Consumer er en danskproduceret virksomhed af termo- og forsendelsesposer. Vores produkter er enten biobaseret eller lavet af 80% genbrugsplast. Vi er markedsledende indenfor miljørigtige plastfolier med positivt CO2 aftryk. Cirkulær Økonomi er essentiel for alt det vi gør, uden at kompromittere kvaliteten og genbrugeligheden.

Slow Forest Coffee

Slow Forest Coffee er kaffen, der gør en reel forskel for mikro-farmerne, for skovene og biodiversiteten. Og for din virksomhed og gæster. Kop efter kop. 

Slows mikro-farmere dyrker kaffen i de laotiske skove, hvor kaffen gror naturligt under forhold, der gavner både kvalitet, klima og levevilkår. Vi bevarer og genplanter skovene og leverer kaffe i baristakvalitet direkte til virksomheder, der ønsker at vende deres kaffeforbrug fra et, der slider på verden til et, der gavner den.

Slow leverer kaffe- og maskinløsninger til alle slags virksomheder. Vi leverer skræddersyede løsninger og forbinder dig direkte til din specifikke mikro-farmer i Laos. Når du skal bruge kaffegaver eller holde vigtige arrangementer og events, hvor både klima og social bæredygtighed betyder noget, er Slow den oplagte løsning.

Twisted Leaf

Twisted Leaf er verdens første producent af bæredygtige drikkevarer fremstillet af kaffeblade – et overset restprodukt som oftest brændes. Med det fantastiske ekstrakt på kaffeblade, kun tilsat få naturlige råvarer, er vi i stand til at brygge nogle helt unikke smagsvarianter der er fuld af smag og aroma, men samtidigt lav på sukker – kombinationer der egner sig perfekt til gaver, receptioner, stunder i solen og til mad. De er læskende, velsmagende og kommer med lav eller ingen alkohol – det er produkter som tapper ind i dagens trends og bevidste bæredygtige forbrugere.

Dokumentation: Twisted Leaf har lavet en intern kvalitativ undersøgelse, der viste, at de kaffebønder, virksomheden køber kaffeblade af, fordobler deres indtjening, hvilket resulterer i at kaffebønderne kan tegne sundhedsforsikring, sikrer sig sekundær uddannelse og kan geninvestere midlerne i udviklingen af deres kaffefarm. 

Derudover har Twisted Leaf også dokumentation for, at deres to lokale ansatte arbejder for biodiversitet, økologiske dyrkningsmetoder og vandopsamling. 

Casju

Cashewnøddens frugt skal ikke gå til spilde
I dag spiser vi alle sammen cashewnødder, men ved vi egentligt hvor disse nødder kommer fra?

Nødden vokser på en frugt som oftest går til spilde.
Mere end halvdelen af alle de cashewnødder vi spiser på verdensplan er produceret af Afrikanske småbønder.

Vores mission er at øge værdien af småbøndernes cashew-landbrug ved merindkomst til småbonden, skabe lokale jobs ved lokal forarbejdning og mindske spild af fødevare.

Casju redder frugten og bruger den til at producere plantebaserede karameller.

Cashew-frugten høstes i sæson hos vores lokale partnere i hhv. Tanzania og Ghana. Her har vi allerede reddet mere en 1 ton cashew frugt.

Frugten bearbejdes og pakkes og sendes til Skovlunde hvor vi producerer vores Casju Karameller.

Husum Water

Husum Water er en af Europas førende producenter af naturlig mineralvand på flasker. Tapperiet i Husum har 4 kilder der ligger beskyttet i en naturpark og er forbundet via pipelines direkte til produktionen. 

Vi producerer flasker af 100 % Genbrugsplast, samt glas. Vi har CO2 neutrale produkter via samarbejder med Climate Partner. Alle vores flasker er tilmeldt Dansk Retur system, hvor 96% af PET flasker indsamles og genanvendes.

Dokumentation: Husum Water har dokumentation for, at virksomheden er CO2-neutral via samarbejde med Climate Partners, samt at deres produktion er godkendt til at producere økologi.

BETTERBOX

Forkæl kontoret og boost energien med smagfulde bæredygtige kontorsnacks og mødetreats fra BETTERBOX.

Med en BETTERBOX Office Box spreder du helt automatisk en masse glæde på kontoret ved at prioritere gode og velsmagende snacks. Vælg mellem sunde kontorsnacks til at stille den søde eftermiddagssult eller mini treats perfekt til mødebordet.

BETTERBOX udvælger de lækreste økologiske og bæredygtige snacks fra ansvarlige producenter til dine medarbejdere eller mødedeltagere, så du ikke behøver bruge tid på det. Du får glade, engagerede og produktive medarbejdere, som kan bekæmpe eftermiddagens energidyk med nøje udvalgte økologiske treats, der både mætter den søde tand og giver energi.

Vidste du, at BETTERBOX også sender både FIRMAGAVER og VIRTUEL mødeforplejning direkte til hjemmekontoret. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Dokumentation: BETTERBOX har dokumentation for, at alle deres fødevareleverandører som minimum har én af følgende certificeringer: Økologisk (DK/EU), Soil Association, B-corp, Fair Trade, Vegan, Demeter.

BETTERBOX har også dokumentation for, at mange af deres leverandører bruger miljøvenlig emballage. Det kan eksempelvis være komposterbar, bionedbrydelig, plastfri og 100% genanvendelig emballage.

Derudover har virksomheden dokumentation for, at deres box-emballage er lavet på 70% genanvendeligt pap og deres tryksager er trykt på FSC certificeret papir. Deres grønne forsendelsespose er dokumenteret lavet på 85% sukkerrør. Ekstra fyld i kasserne er dokumenteret bio-fyld (DIN CERTCO) der er lavet på majs og er vandopløseligt og komposterbart.

Retap

Retap har en mission om at minimere forbruget af engangsplastikflasker. Vi er overbeviste om, at den
mest miljøvenlige måde at drikke vand på er ved at fylde vand fra vandhanen på Retap’s genanvendelige
glas produkter. Ved at undgå engangsplastikflasker beskytter vi nemlig miljø og mennesker mod kemikalier
og mikro-plast.
 
Byd jeres virksomhed på bæredygtige Retap produkter som et led i jeres CSR-strategi og vis, at I
er med til at minimere plastikforureningen.
 
Dokumentation: Retap har dokumentation fra en uafhængig undersøgelse foretaget af Carbon Footprint Ltd, der viser, at man kan spare 17,9 kg CO2e hvert år ved at bruge en Retap flaske i stedet for at bruge en standard 0.5 L PET plastikflaske. Ved at genopfylde en Retap flaske ni gange, er miljøpåvirkningen lavere sammenlignet med at bruge en vandflaske af engangsplastik.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

Vores bæredygtighed

Vores nyhedsbrev udkommer 2-3 gange om året. I nyhedsbrevet beretter vi om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​