fbpx

Login

Rengøring

Rengøring

Her kan I læse om hvorfor Rengøring er et indsatsområde, se kobling til verdensmål og besøge nogle af de leverandører og samarbejdspartnere, der tilbyder de bæredygtige produkter og løsninger indenfor området.

Der findes i dag stadig mange rengøringsprodukter, der er skadelige for mennesker og miljø, og man har som virksomhed derfor gode argumenter for at vælge produkter, der er mere bæredygtige.

Gå efter produkter, der eksempelvis er Svanemærkede eller Miljømærkede. De indeholder færre skadelige ingredienser og har oftere indhold af flere naturlige ingredienser, der stiller strenge krav til hele produktets livscyklus. Herunder også produktion og emballage.

Allerede nu kan I gå igang med at træffe mere bæredygtige valg for jeres virksomhed. På denne side kan I læse mere om indsatsområdet og de leverandører, vi samarbejder med.

God fornøjelse.

Læs mere om...

Byggematerialer

Find leverandører til byggematerialer med en grøn profil.

Kontorartikler

Find leverandører til bæredygtige kontorartikler.

Leverandører & Samarbejdspartnere

My Pure Way

MyPureWay  forhandler et udvalg af zero waste produkter inden for rengøring og personlig pleje. Vores formål er at bidrage aktivt til at reducere mængden af plastaffald, særligt dér hvor plastik er helt unødvendig.

Vi er stolte af at være Nordisk distributør af BioBaula økologiske, Ecocert certificerede rengørings- og vaskemidler i tab-form. Traditionelle rengøringsmidler indeholder op til 90% vand. BioBaula har i stedet samlet de aktive ingredienser i en koncentreret tab, der opløses i vand i en genanvendt beholder.
 
Det sparer både plastaffald, plads og CO2 under transport. Faktisk svarer en lastbil med BioBaula til 60 lastbiler med konventionelle rengøringsmidler i plastflasker.
 
Hos MyPureWay er emballagen naturligvis også 100% plastfri, og vi bruger udelukkende emballage, pap og papir, der er FSC-mærket.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

VoresBæredygtighed

Vi beretter om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​