fbpx

Login

SAMARBEJDE

Samarbejd med os

Hvem bliver I bæredygtige med?

Det spørgsmål stiller vi altid samarbejdspartnere, for bæredygtighed er relationelt – kun sammen med andre bliver vi cirkulære.  

Hos VoresBæredygtighed hjælper vi virksomheder med at få øje på, hvem de kan blive mere bæredygtige med, hvor de grønne løsninger findes og hvilke samarbejdsmuligheder, der er. 

Derfor tilbyder vi:

• Oplæg om bæredygtighed & cirkulært samarbejde  
• Praksisnær rådgivning om det bæredygtige potentiale
• Talks med Leverandører
• Facilitering af workshops og projekter
• Webinar

Inspiration til handling? Book et oplæg

Vi tilbyder forskellige oplæg, der giver inspiration og idéer til, hvordan jeres virksomhed kan indgå som en del af et mere bæredygtigt kredsløb.

Med oplægget “Når VI bliver til bæredygtighed” sætter vi fokus på, hvordan virksomheder kan tænke i hvem frem for i hvordan. For det er gennem samarbejde med leverandører og partnere på tværs af brancher og industrier, at den cirkulære praksis opstår.

Med oplægget ”Når den uperfekte proces bliver en god forretning” sætter vi fokus på, hvordan man som virksomhed navigerer i den bæredygtige udvikling, som for mange opleves som ukendt og uhåndgribelig. Oplægget er et forstyrrende indspark med en opfordring til at turde slippe behovet for kontrol, og lade den uperfekte proces være et vilkår – ja ligefrem en driver. Det kan nemlig være med til at skabe mere handlekraft, mere mening og mere værdi.

Praksisnær rådgivning

Har jeres virksomhed brug for at kortlægge det bæredygtige potentiale? Leder I efter cirkulære partnerskaber og grønnere leverandører?  

Her kan vi eksempelvis hjælpe jer med:

 • At lave et grønt eftersyn af jeres nuværende indkøbsområder og leverandørsamarbejde. 
 • At finde frem til, hvor og hvordan I kan arbejde mere bæredygtigt
 • At undersøge hvordan I arbejder med cirkulære kredsløb – eks. affald, genbrug og genanvendelse
 • At give konkrete anbefalinger til, hvilke samarbejdspartnere og leverandører, I kan samarbejde med om de grønne løsninger. 

Tilskud til grøn omstilling?

VoresBæredygtighed er godkendt som rådgiver af SMV:Grøn og fremgår i deres rådgiverdatabase.

Vi hjælper gerne med at give jer sparring med jeres ansøgning, inden I sender den afsted.

Talks med
Leverandører

Vi arrangerer og faciliterer GreenTalks, som er samtaler med grønne B2B-leverandører, der fortæller om deres produkter og om, hvordan de har udviklet deres forretning på baggrund af cirkulære og bæredygtige principper.  

Vi kan i samarbejde med jeres virksomhed aftale hvilke leverandører, I er interesserede i at høre mere om.
Find leverandører på Voresbæredygtighed.dk
 
“VoresBæredygtighed deltog i by eventet Greenlight med deres GreenTalks. Konceptet understøttede med fortællingerne om konkrete input formålet om at dele og inspirere til yderligere bæredygtige handlinger. Tina Thomsen, Stifter hos Greenligt Aarhus
Afspil video

Facilitering af Workshops & Projekter

Har jeres virksomhed brug for at arbejde med bæredygtighed, så det bliver overkommeligt og overskueligt? Håndgribeligt og praktisk? 

Workshops
Vi faciliterer workshops med det indhold, der er vigtigt for jer.
Vi har 15+ års erfaring med facilitering og ledelse af udviklingsprocesser.

Projekter
Vi indgår i både større og mindre projekter. Vi kan biddrage i udviklings- og gennemførselsfasen og indgå i samarbejde med flere forskellige parter.  
Vi har solid erfaring med projektledelse fra både landsdækkende og internationale projekter. 

  "Marie hjalp os med at åbne nye døre og finde nye strategier til at implementere vores bæredygtighedsprojekt, EarthLab. Vi kan med glæde anbefale at tage en snak med Marie, når man bevæger sig ud i de nye ”grønne jungler”."

  John Row

  EarthLab

  Webinar

  Vi holder webinar, der kan indeholde oplæg, polls, øvelser og dialoger undervejs.  

  I maj 2022 afholdt vi blandt andet et webinar hos EGN, som er et netværk, der hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig.

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig nu

  Vores bæredygtighed

  Vores nyhedsbrev udkommer 2-3 gange om året. I nyhedsbrevet beretter vi om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​