fbpx

Login

Tryksager

Tryksager

Her kan I læse om hvorfor Tryksager er et indsatsområde, se kobling til verdensmål og besøge nogle af de leverandører og samarbejdspartnere, der tilbyder de bæredygtige produkter og løsninger indenfor området.

Bæredygtige tryksager er virksomhedens ”grønne visitkort”. Det viser, at man tager stilling til de materialer, der bliver trykt på, og så selvfølgelig de stoffer der bliver brugt til selve trykningen. Meget trykkeri foregår nemlig stadig med brug af skadelige kemikalier, og det er der sådan set ingen grund til at udsætte hverken egne eller andres medarbejdere for, når der nu er gode alternativer, hvor kvaliteten er lige så høj.

Allerede nu kan I gå igang med at træffe mere bæredygtige valg for jeres virksomhed. På denne side kan I læse mere om indsatsområdet og de leverandører, vi samarbejder med.

God fornøjelse.

Læs mere om...

Indretning & Belysning

Find leverandører til indretning og belysning med en grøn profil.

Badeværelsesartikler

Find leverandører til bæredygtige badeværelsesartikler.

Leverandører & Samarbejdspartnere

KLS Pureprint

KLS PurePrint A/S er et af Danmarks største trykkerier med en vision: Verdens grønneste trykkeri.
Vores mål er at levere ultimativt bæredygtige tryksager og emballage. Derfor ønskede vi at leve op til, efter vores opfattelse, verdens skrappeste og mest kompromisløse certificering, Cradle to Cradle, hvilket lykkedes efter flere års udvikling – som det andet trykkeri i verden. Vi kan nu også levere emballage godkendt i henhold til den Europæiske komposteringsstandard EN 13432. Det har mere end 200 nye kunder nu glæde af.

Dokumentation: KLS Pureprint har følgende certificeringer:

  • Cradle2Cradle (Sølv-niveau)
  • FSC
  • Svanemærket
  • ISO 9001 og ISO 14001
  • EU’s komposteringsstandard EN 13432


Og så har de bevis for, at de er en klimaneutral virksomhed, og at de er medlem af FNs Global Compact.

Kailow - Print Med Omtanke

Kailow PRINT MED OMTANKE® er for virksomheder, som ønsker at være kritiske i deres indkøb og aktivt vil gøre noget for den bæredygtige omstilling. Vi producerer Danmarks eneste dokumenteret bæredygtig print/tryk, point of sales, emballage og displays.

Dokumentation: Kailow – Print med Omtanke er som en af få virksomheder i landet dokumenteret bæredygtig, som blandt andet indebærer dokumentation fra uafhængig tredjepart.

De har følgende certificeringer og miljømærkninger: DS 49001/ISO 26000 CSR-certificering, ISO 14001 miljøledelsescertificering, ISO 45001 arbejdsmiljøledelsescertificering, ISO 9001 kvalitetsledelsescertificering, ClimateCalc, Svanemærket, FSC-certificeret, Arbejdstilsynets kronesmiley og er derudover tilsluttet FNs Global Compact

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

VoresBæredygtighed

Vi beretter om nyeste tendenser indenfor bæredygtighed, bringer artikler fra egen hånd og fortæller historier om bæredygtig udvikling i praksis. ​